Βιωματικό σεμινάριο Διαλόγου στην Βόρεια Αθήνα

Αγαπητή-έ φίλη-ε,
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο Βιωματικό Σεμινάριο Διαλόγου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, από 9:00πμ έως 2:30μμ, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άνοιξης O ΠΟΛΙΤΗΣ, Ναυαρίνου 3, Άνοιξη (παραπλεύρως του Λευκού Εμπορικού Κέντρου στην Λ. Μαραθώνος).
Το βιωματικό αυτό σεμινάριο - workshop αποτελεί την τελευταία φάση του προγράμματος Δημόσιας Διαβούλευσης για το Περιβάλλον, που υλοποιείται στην περιοχή μας από τις αρχές του 2008, με την συνεργασία της ΜΚΟ EURONET και των Δήμων Άνοιξης, Αγ. Στεφάνου και Κοινοτ. Κρυονερίου.

Ο στόχος του είναι η επεξεργασία των αφηγήσεων που εσείς οι ίδιοι δώσατε και η εξαγωγή των βαθύτερων χαρακτηριστικών τους, καθώς και ο προσδιορισμός των κοινών προτεραιοτήτων σας, ώστε όλα μαζί να αποτελέσουν αργότερα τη βάση για τη διαμόρφωση βιώσιμων και κοινά αποδεκτών σεναρίων ανάπτυξης των περιοχών.
Όσοι θα συμμετάσχουν στο workshop θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον, απλές, ευχάριστες και δημιουργικές τεχνικές διαλόγου και εργασία σε μικρές ομάδες, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν περαιτέρω και μόνοι τους.
Η παρουσία και συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και για τον λόγο αυτό είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκόλυνση.

Πληροφορίες – συμμετοχές: τηλ. 210 8132633, fax: 210 8132733, e-mail: info@euronet.org.gr