Ξεκινούν οι πρώτοι κύκλοι αφηγήσεων

Οι κύκλοι αφηγήσεων ξεκινούν στην Άνοιξη και το Κρυονέρι. Συγκεκριμένα ο πρώτος θα γίνει την Τρίτη 13 Μαίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα του Δ.Σ. Άνοιξης και ο δεύτερος την Πέμπτη 15 Μαίου στις 6:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου.
Οι άνθρωποι που συμμετέχουν, ακούν και διηγούνται τις δικές τους ιστορίες από περιστατικά σχετικά με το περιβάλλον και τις ανθρώπινες σχέσεις στη πόλη μας. Μέσα από τις εμπειρίες που μοιράζονται, θίγονται θέματα που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, μ' έναν τρόπο άνετο και φυσικό, που δεν καταλήγει σε μια στείρα αντιπαράθεση επιχειρημάτων.
Έτσι γνωρίζουμε πτυχές προβλημάτων που δεν είχαμε σκεφτεί ή φανταστεί, ερχόμαστε κοντά με τους άλλους και τελικά μαθαίνουμε να δημιουργούμε μαζί, αντί να αμυνόμαστε ή να προσπαθούμε να επιβάλλουμε τη γνώμη μας.

Δυο ώρες χαλάρωσης για αυτούς που ήδη δήλωσαν συμμετοχή, σε κλίμα ευχάριστο και φιλικό, με καφέ, τσάι, αναψυκτικό ή κρασί και πολλές πολλές ιστορίες.
Οι υπόλοιποι που πιθανόν ζηλέψετε... μπορείτε να κλείσετε θέση για τον επόμενο κύκλο, τηλ: 210 8132633, email: info@euronet.org.gr.
Σας περιμένουμε!